Tlačová správa

Rýchly vyhľadávač produktov

Vybrať kategóriu alebo podkategóriu

Spoločnosť B. Braun Medical opäť získala prestížne ocenenie Czech Stability Award 2017

Spoločnosť B. Braun Medical obhájila ratingové ocenenie a opäť získala certifikát CZECH Stability Award s najvyšším možným hodnotením AAA.

Ocenenie formou tohto certifikátu deklaruje, že hodnotená spoločnosť praktikuje politiku otvorenej komunikácie, poskytuje dostatok informácií o posledných výsledkoch svojho hospodárenia alebo vlastníckej štruktúre, čo sú neoddeliteľné súčasti CZECH Stability Award.  

Certifikát prevzal na Pražskom hrade jednateľ spoločnosti B. Braun Medical Petr Macoun v stredu 21. júna. „Obhájenie ratingu s najvyšším hodnotením je pozitívnou správou predovšetkým pre našich obchodných partnerov, medzi ktorých patria zdravotnícke zariadenia na celom Slovensku a v Českej republike. Sme veľmi radi, že aj týmto spôsobom môžeme dokázať, že dlhodobé a spoľahlivé partnerstvo je pre nás vždy na prvnom mieste,“  vyjadril sa k oceneniu Ing. Petr Macoun, Ph.D.,  konateľ spoločnosti B. Braun Medical.

Metóda hodnotiaceho modelu CZECH Stability Award je založená na exaktnej statistickej analýze a princípoch data miningu. Do analýzy vstupuje množstvo ukazovateľov z oblasti individuálnych charakteristík firmy. Jedná sa o údaje typu demografické dáta, informácie o platobnej morálke, finančné údaje, väzby medzi jednotlivými subjektmi či negatívne informácie a makroekonomické dáta.